Cel mai aşteptat eveniment al anului. Autorul volumelor bestseller “Conversaţii cu Dumnezeu” vine în România

Walsch-picScriitorul american Neale Donald Walsch, autorul celor 9 volume „Conversaţii cu Dumnezeu”, serie care a ajuns bestseller mondial, va sosi pentru prima data în ţara noastră, în zilele de 20-21 mai 2014, la Crystal Palace Ballrooms din Bucureşti, pentru a susţine conferinţa “SUCCES ŞI STARE DE BINE”.

Mult aşteptatul eveniment, organizat de Life Guru, în parteneriat cu Discover YourSelf, Academia Femeilor, are ca scop identificarea şi reliefarea celor mai importante aspecte ale vieţii personale şi profesionale, aspecte care ajută individul în evoluţia şi formarea sa continuă. Neale Donald Walsch va oferi audienţei atât soluţii concrete şi testate, care îmbină succesul personal cu cel profesional, cât şi metode care au puterea de a spori starea de bine, prin conştientizarea de sine şi manifestarea potenţialului fiecăruia dintre noi, în zonele de talent.

Neale Donald Walsch este un mesager spiritual care a ajutat şi influenţat pozitiv întreaga planetă, prin cuvintele sale şi prin perspectivele asupra vieţii, probate de altfel, de-a lungul întregii sale cariere.  Scriitorul american a înfiinţat în 2003 Echipa Omenirii, care în 2007 a ajuns şi în România: „ Echipa Omenirii reprezintă o mişcare mondială pentru drepturile civile ale sufletului”. Seria completă „Conversaţii cu Dumnezeu”, bestseller în Statele Unite ale Americii dar şi pe întreg mapamondul, cuprinde 9 cărţi: „Conversaţii cu Dumnezeu” (3 volume), „Prietenie cu Dumnezeu”, „Comuniune cu Dumnezeu”, „Noi Revelaţii”, „Conversaţii cu Dumnezeu pentru adolescenţi”, „Dumnezeul de mâine” şi „Acasă cu Dumnezeu”.  În cariera sa, Walsch a publicat 28 de volume, traduse în 37 de limbi.

“De când cartea Conversaţii cu Dumnezeu a fost publicată, călătoresc în întreaga lume pentru a da mai departe mesajele despre cine suntem, despre cum putem avea o relaţie mai apropiată cu Dumnezeu şi care să ne permită să ne construim o viaţă plină de bucurie, armonie şi abundenţă. Credinţa mea este că primul pas înspre o viaţă plină de success şi fericire este să fii în armonie cu tine. Îmbrăţişarea acestei noţiuni de bază va schimba viziunea ta asupra vieţii, iar o nouă viziune îţi va oferi noi rezultate în viaţa de zi cu zi. Te invit să te opreşti puţin din zbuciumul vieţii, să te uiţi în interiorul tău şi să începi o nouă viaţă, una pe care o meriţi. Voi fi în Bucureţti, în 21 mai 2014, cu un program special, care îţi dă ocazia să faci toate cele spuse până acum. Sper sa ne vedem acolo!”, declară Neale Donald Walsch.

Parteneri ai evenimentului: Agenţia de Relaţii Publice Plus Communication , Centrul Amaneser, Seeds for Happiness, CEDA, Editura For You, Ziarul Ring, 121.ro, Totul despre Raw, Humanity’s Team, Body, Mind & Spirit Festival, eva.ro, Vreau Bilet, Grupul editorial TREI, Carol Parc Hotel.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul “Succes şi stare de bine”, inclusiv pentru achiziţionarea biletelor, accesaţi site-ul oficial: www.successistaredebine.ro şi pagina de Facebook: www.facebook.com/nealedonaldwalshromania.

Adauga un comentariu

*