Cum s-au imbracat starurile la MET GALA 2014!

Cel mai important eveniment din lumea modei, MET GALA 2014, a adunat pe covorul rosu cele mai faimoase vedete ale lumii. Sarah Jessica Parker, Rihanna, Marion Cottilard, Claire Danes, Charlize Theron, David si Victoria Beckham, Naomi Watts, Hugh Jackman, Cara Delevigne, Kim Kardashian si Kanye West, Jay Z si Beyonce sunt doar cateva dintre numele mari care au fost prezenti aseara la evenimentul desfasurat la Metropolitan Museum of Art din New York.MET-GALA-RED-CARPET

MET GALA, evenimentul care da startul expozitiei anuale a Institutului de Costume din cadrul Metropolitan Museum of Art de laa New York, se afla in acest an la editia cu numarul 43si a devenit, in timp, cel mai important eveniment din industria modei.

MET Gala este unul dintre cele mai exclusiviste evenimente de acest gen care se desfasoara in lume si are un scop caritabil, un bilet la MET Gala ajungand sa coste in acest an 25.000 de dolari. Banii stransi se doneaza catre Institutul de Costume din cadrul Metropolitan Museum of Art. In anul 2013 s-au strans in jur de 12 milioane de dolari din banii obtinuti pe bilete si din donatii.

Fiecare editie are un dress code aparte, iar gala din acest an a fost dedicata designerului Charles James, considerat primul coutourier al Americii.

???????????????????????????Sarah Jessica Parker in Oscar de la Renta

???????????????????????????

Rihanna in Stella McCartney

???????????????????????????

Reese Winterspoon in Stella McCartney

???????????????????????????

Naomi Watts in Givenchy Coutoure

???????????????????????????Kim Kardasian si Kanye West, amandoi in Lanvin

???????????????????????????

Jay Z si Beyonce, amandoi in Givenchy

???????????????????????????

David Beckham purtand un costum Ralph Lauren, in vreme ce Victoria a purtat o rochie creata de ea insasi

???????????????????????????

Anne Hathway in Calvin Klein

???????????????????????????

Blake Lively si Ryan Reynolds, amandoi in Gucci

Adauga un comentariu

*