VREMEA rămâne instabilă. PROGNOZA METEO pentru joi, vineri şi sambătă

Joi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii relativ extinse în zonele de deal şi de munte, precum şi în sud-vestul ţării şi local în restul teritoriului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.
Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral şi în depresiuni şi 23 de grade, local, la câmpie, iar cele minime se vor situa între 4 şi 13 grade.
Prognoza pe trei zile

Joi – Cerul va avea innorari temporare si, cu precadere in timpul zilei, vor fi averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte si pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza, in restul teritoriului. Izolat vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade pe litoral si in depresiuni si 22 – 23 de grade, local, la campie. Minimele se vor situa intre 4 si 12 grade. Dimineata si noaptea, in sud-est, izolat va mai fi ceata. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

Vineri – Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari, temporar accentuate, in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte, unde vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 – 17 grade pe litoral si in depresiuni si 22 – 23 de grade, local, la campie, iar cele minime se vor situa intre 4 si 13 grade.

Sambata – Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari, temporar accentuate si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, va ploua pe arii extinse in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul unde ploile se vor semnala izolat. Vor fi mai ales averse, insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 – 17 grade pe litoral si 23 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 6 si 13 grade.

Adauga un comentariu

*