Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas, din nou impreuna!

Michael-Douglas-and-Catherine-Zeta-JonesFormeaza un cuplu de mai bine de 13 ani, insa in august anul trecut isi anuntau separarea si intentia de a divorta. Lupta contra cancerului si contra depresiei bipolare i-au indepartat pe Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas, care au simtit nevoia unei pauze in relatii. Din fericire, iata-i din nou impreuna la o premiera de film de la New York, cei doi confirmand ca si-au rezolvat neintelegerile si ca se iubesc mai mult ca niciodata.

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas formeaza din nou un cuplu, acestia reusind dupa o pauza de cateva luni sa-si salveze mariajul. Sunt impreuna de 13 ani, insa in august 2013 isi anuntau intentia de separare. Anuntul a socat intreaga lume pentru ca a venit dupa o perioada in care actorul s-a luptat cu o forma grava de cancer la gat, iar Zeta-Jones suferise o depresie bipolara.

Pe 15 aprilie, la New York, Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas si-au facut aparitia impreuna la premiera filmului “The Library”, acesta fiind prima lor aparitie publica din momentul in care s-au impacat si formeaza din nou un cuplu.

Conform USWeekly, cei doi actori planuiesc acum sa-si sarbatoreasca relatia printr-o vacanta de lunga durata in Italia, acestia urmand a-si petrece vara la Roma, Portofino, Napoli si Taormina.

Adauga un comentariu

*