Anna Lesko si Dana Rogoz arata fabulos dupa nastere! Cum se afiseaza acum gravidele-model

559395_431591130235716_1955977156_n_97274000Anna Lesko, Dana Rogoz, Cristina Rus sau Margarita, sotia fostului fotbalist Florentin Petre, contrazic insa aceste temeri. Toate au devenit de curand mamici si fiecare dintre ele arata senzational.

Kilogramele acumulate de acestea in timpul sarcinii s-au topit practic intr-un timp record, iar astazi mamicile noastre mondene afiseaza aceleasi siluete ca in perioada de dinainte sa ramana insarcinate. Cum au reusit sa duca aceasta lupta cu kilogramele in plus la bun sfarsit? Ei bine, specialistii ne spun ca exista o dieta minune „de dupa nastere”, dar si ca mersul pe jos ajuta la pierderea in greutate.

61499948In momentul in care vedetele raman gravide, incepe lupta pentru controlul greutatii. Kilogramele acumulate in perioada sarcinii devin spaima femeilor care urmeaza sa devina mamici. Specialistii spun ca nu numarul kilogramelor este o problema, ci timpul necesar pentru ca femeile sa revina la vechile dimensiuni.

Anna Lesko este una dintre mamicile mondene care au fost extrem de atente cu silueta. Pana in luna a saptea, nu a stiut nimeni ca artista era insarcinata. Artista purta haine largi, iar cele zece kilograme acumulate aproape ca nu s-au vazut. Acum, la nici o luna dupa ce a nascut, cantareata este foarte aproape de aceleasi dimensiuni ca inainte sa ramana insarcinata.

O graviduta model a fost si Dana Rogoz.A fost foarte activa, pana aproape de ziua in 11371care a nascut. Bineinteles ca i-a permis si faptul ca s-a ingrasat foarte putin. Acum, la o luna si jumatate dupa ce l-a adus pe lume pe Vlad Luca, tanara mamica arata senzational.

Adauga un comentariu

*