Mirela și Bogdan Stelea divorțează, după șase ani de căsnicie

bogdan-mirela-steleaUn nou divorț zguduie showbiz-ul. Mirela și Bogdan Stelea au decis să pună capăt unei căsnicii de șase ani și au depus deja actele de divorț, relatează spynews.ro.Divorțul dintre creatoarea de modă și fostul portar al echipei naționale de fotbal va fi pronunțat în luna mai.Cei doi erau împreună din 2006, iar în urmă cu șase ani își oficializaseră relația. Sportivul a mai fost căsătorit înainte de relația cu Mirela, iar din acel mariaj are un băiat în vârstă de 23 de ani.
Mirela Stelea a postat pe contul ei de Facebook un mesaj prin care lămureşte lucrurile. Totodată, designerul a explicat şi în ce relaţii a rămas cu fostul soţ.
„Dragii mei, am hotărât de comun acord, Bogdan şi cu mine, să divorţăm după şase ani de căsnicie. Nu a fost deloc o decizie uşoară.

Nu dorim să dezbatem acest subiect pentru că niciodată nu am facut un spectacol public din viaţa noastră de cuplu. Vom aprecia mereu momentele frumoase petrecute împreună. Ne despărţim ca prieteni şi ne vom respecta pentru totdeauna. Vă mulţumesc pentru susţinere!”, a scris Mirela Stelea pe pagina ei de Facebook.

Adauga un comentariu

*