Taticul Playboy a implinit 88 de ani! Cum a sarbatorit Hugh Hefner, fara iepurasi sexy roind in jurul lui!

Hugh Hefner a implinit de curand venerabila varsta de 88 de ani si a punctat aceasta zi aniversara nu prin vreo petrecere nebuna cu sute de iepurasi Playboy roind in jurul sau, ci printr-o seara linistita, in care, impreuna cu cativa prieteni si tanara lui sotie, Crystal, s-a delectat urmarind filmul „Casablanca”.1368729319_hugh-hefner-crystal-harris-lg

Hugh Hefner a implinit 88 de ani si si-a sarbatorit weekend-ul trecut ziua de nastere. Daca v-ati fi asteptat la o petrecere de pomina, asa cum numai el, taticul Playboy, stie sa o faca, cu multi iepurasi sexy alergand de zor prin celebra Playboy Mansion, mai ganditi-va o data!

In locul unui party nebun, Hugh Hefner a ales sa sarbatoreasca asceasta zi aniversara delectandu-se cu filmul sau preferat, Casablanca, exact la fel cum a facut si anul trecut.

Desi genul acesta de aniversare este cat se poate de potrivit pentru o persoana ajunsa la o varsta venerabila, mai mult ca sigur a fost o seara destul de plictisitoare pentru tanara sotie a lui Hefner,Crystal.

Avand doar 27 de ani, frumoasa Crystal s-a nascut cu 44 de ani dupa ce legendarul film a fost lansat, in 1942. Cu toate astea, focoasa blonda a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a fi o gazda buna si pentru a parea macar ca se distreaza la aniversarea sotului ei.

Adauga un comentariu

*