Jennifer Aniston si Justin Theroux se casatoresc anul acesta!

In ciuda zvonurilor cu privire la o posibila despartire, se pare ca momentul in care Jennifer Aniston si Justin Theroux vor pasi in fata altarului pentru a-si jura iubire si credinta vesnica este din ce in ce mai aproape. Conform presei internationale, cei doi se vor casatori anul acesta in Hawaii.jenjust-3_4_r560

Desi initial se gandeau sa se casatoreasca in Mexic, se pare ca Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au razgandit, iar acum viseaza la o nunta intr-o alta locatie exotica. Mai exact Hawaii, dupa cum informeaza Us Weekly. Aceeasi publicatie titreaza si faptul ca ceremonia va fi una intima la care vor participa doar 20 de persoane, membri ai familiei si prieteni extrem de apropiati.

Insulele Hawaii reprezinta o locatie de suflet a celor doua staruri care s-au logodit in urma cu aproape 2 ani. In anul 2011, cei doi si-au petrecut o vacanta de vis in Kauai, acolo unde au fost fotografiati in ipostaze romantice, bucurandu-se din plin de zilele insorite. Se pare ca Jennifer siJustin au locuit in casa actorului Ben Stiller, in timpul acelei vacante.

„Au petrecut cateva zile extrem de speciale acolo”, a dezvaluit o sursa din apropierea cuplului.

De asemenea, Jennifer Aniston a si lucrat in Maui, acolo unde, impreuna cu Adam Sandler, a filmat pentru comedia romantica „Just Go With It”.

Tot Hawaii este si locul in care, in urma cu cativa ani, Jennifer a fost surprinsa de paparazzi petrecand o vacanta alaturi de buna ei prietena, actrita Courteney Cox.

Desi data nuntii nu a fost inca facuta publica, presa americana sustine ca aceasta va avea cu siguranta loc anul acesta.

Cu toate ca in ultima vreme au existat numeroase zvonuri cu privire la o despartire a celor doi, cauzate de faptul ca o buna perioada de timp Jennifer Aniston s-a aflat in Los Angeles, in vreme ce logodnicul ei a stat in New York, cei doi s-au reintalnit saptamana aceasta, atunci cand Theroux a mers in LA, pe platourile de filmare ale peliculei „Cake”, pentru a-si vizita logodnica.Jennifer-Aniston-si-iubitul-ei-Justin-Theroux

Adauga un comentariu

*