Tinerii fără experienţă au şansa unui loc de muncă în resorturi de lux din Grecia şi Cipru

Târgul de Joburi HappySummer JobFair aduce în Bucureşti reprezentanţii a 25 de hoteluri şi resorturi de 4 şi 5 stele pentru a susţine interviuri de angajare.

Peste 2000 de locuri de muncă sunt disponibile pentru sezonul 2014!7966

Tinerii cu experienţă în industria ospitalităţii pot aplica pentru un loc de muncă în Marea Britanie.

Târgurile de joburi organizate de compania de recrutare ICEPWORLD ROMANIA vor avea loc astfel în Bucureşti în data de 15 şi 16 Martie la Grand Hotel Continental (Calea Victoriei Nr.56).

Pentru Grecia şi Cipru pot aplica toţi tinerii cu vârsta între 18 si 35 ani, absolvenți de liceu, vorbitori de limbă engleză sau alte limbi străine (de preferat germană, rusă, franceză) care își doresc un loc de muncă în străinătate la unul din hotelurile sau resorturile exclusiviste dininsulele Cipru, Creta, Rhodos, Kos, Corfu. Se caută atât persoane calificate cu experiență în domeniul ospitalier, dar și tineri fără experiență.

Tinerii care se află la începutul carierei sau care nu au experiență în câmpul muncii, vor obține un loc de muncă în domeniul hotelier în Grecia sau Cipru, vor participa la traininguri fiind instruiți conform standardelor internaționale, iar la sfâșitul contractului vor obtine un atestat profesional în ospitalitate recunoscut internațional.

Pentru Marea Britanie sunt eligibili candidaţii cu vârsta între 18 si 40 ani, cu experienţă în industria ospitalităţii de minim 12 luni, vorbitori de limba engleză la nivel avansat.

Locurile de muncă disponibile sunt: recepționer, valet, ospătar, ospătăriță, barman, barmaniță, animator copii, cameristă, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucătar, grădinar, lucrător mentenanță.

Contractele de muncă sunt sezoniere, se vor semna la târg oferte pentru o perioadă de 6, 8 sau 12 luni, începând munca în perioada aprilie – iunie 2014.

Tinerii angajați în Grecia sau Cipru vor putea câștiga între 450 și 600 EURO NET/lună, cazarea și mesele fiind asigurate gratuit de angajatori. În Marea Britanie salariile pornesc de la 6.31 Lire BRUT/oră, tinerii putând câştiga între 1000 – 1500 Lire/lună brut. Veniturile pot fi suplimentate prin bonusuri și tipsuri frecvente în industria ospitalității.

Candidații interesați pot aplica online pe www.happysummer.ro/apply sau trimite CV la adresainfo@happysummer.ro.

Înființată în anul 2003, Icepworld România este o companie de recrutare și formare profesională în industria ospitalității, care oferă programe de schimb intercultural, locuri de muncă și programe de studii în Europa, SUA și Canada, precum și programe de studii în turism și industria hotelieră cu dublă certificare (Europeană și Americană). Mii de tineri din Romania au avut șansa să lucreze și să studieze în străinătate prin Icepworld. Icepworld România face parte din Icep World Group, fiind prezent în mai multe țări ca SUA, Anglia, Spania, Franta, Turcia și Romania.

 

Adauga un comentariu

*