CELE MAI NOI VEŞTI DESPRE SITUAŢIA LUI MICHAEL SCHUMACHER

Starea lui Michael Schumacher, legendarul pilot german de Formula 1, continuă să fie una foarte gravă, după accidentul suferit, ieri, pe o pârtie de schi din regiunea franceză Savoia.michael-schumacher-in-stare-critica-dupa-accidentul-la-schi-36957-1

Medicii au vorbit, astăzi, într-o conferinţă de presă aşteptată cu interes pe tot mapamondul, că pilotul care a câştigat de şapte ori titlul mondial în Formula 1, despre a doua intervenţie chirurgicală pe care acesta a suferit-o.

„Schumacher rămâne în stare critică. Când a ajuns aseară la spital, era în comă. Acum, după ce i s-a eliminat un hematom prin operaţie, se află în comă indusă, pentru că încercăm să reducem presiunea de la nivelul creierului. Este mult prea devreme pentru a oferi un prognostic în acest caz, dar este o problemă foarte gravă”, au explicat cei trei neurochirurgi prezenţi la conferinţa de presă de la spitalul din Grenoble, în care campionul este internat.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel, după ce a căzut pe pârtie şi s-a lovit cu capul de o stâncă.

Presa franceză notează că la Grenoble a sosit medicul Gérard Saillant, neurolog din Paris si prieten apropiat al fostului pilot, la clinică aflândue-se şi soţia lui Schumacher, Corinna, şi copiii Gina Maria şi Mick.

Michael Schumacher, care va împlini 45 de ani la 3 ianuarie, este septuplu campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). El a câştigat în carieră 91 de Mari Premii în 307 participări şi s-a retras din activitate în 2012.

Sursa: www.libertatea.ro

Adauga un comentariu

*