16 lucruri amuzante despre Crăciun pe care nu le ştiai

Crăciunul are multe poveşti amuzante legate de el.

1. În ziua de Crăciun, copiii britanici lasă carne tocată pentru Moş Crăciun, în timp ce copiii americani pregătesc cookies şi lapte pentru a-i mulţumi Moşului pentru cadouri.

2. Budinca tradiţională de Crăciun a fost iniţial o supă. Stafidele şi vinul se foloseau pentru aceasta.

3. Renii lui Moş Crăciun au avut diferite denumiri – Cupidon, Comet, Vixen, Dasher, Rudolph sunt unele dintre dintre acestea. Oare cine le pune numele?!

4. Mai mult de 25% dintre oameni stau la cozi la magazine pentru bunătăţuri şi cadouri de Crăciun în fiecare an. Şi mai mult de 30% dintre oameni fac cumpărături în ultimul moment de Crăciun.

5. Şapte din zece câini primesc cadouri de Crăciun de la proprietarii lor, în ajunul Crăciunului. Este amuzant, chiar şi câinii sărbătoresc cu zel.

6. Dulcele tradiţional de Crăciun în SUA este plăcinta cu dovleac. În Marea Britanie, aceasta este budinca de Crăciun.

7. În anul 1647, parlamentul englez a adoptat o lege cu privire la Crăciun. Ei au făcut festivalul Crăciunului ilegal.

8. Cântecul „Jingle Bells”, care se cântă peste tot în lume în ziua de Crăciun, a fost scris iniţial pentru Ziua Recunoştinţei.

9. Alt lucru amuzant, Moş Crăciun purta o haină albastră înainte de anul 1920. Abia după anul 1920 haina roşie a devenit un standard pentru Moş Crăciun.

10. Brandul Coca-Cola a folosit imaginea lui Moş Crăciun pentru promovarea lor deCrăciun. Aceasta a fost prima dată când un brand l-a folosit pe Moş Crăciun.

11. În Anglia, cina tradiţională de Crăciun este pregătită cu carne de porc. Sos de muştar este gătit cu capul de porc.

12. În timpul Crăciunului, oamenii petrec o medie de 2 ore pe zi ambalând diferite daruri.

13. În timpul Crăciunului, mai mult de 3 miliarde de felicitări sunt trimise numai în SUA. Oamenii trimit felicitări pentru rudele lor şi în alte ţări.

14. Acest lucru este foarte amuzant. Mai mult de 60% dintre americani cântă diferite colinde de Crăciun pentru câinele sau pisica lor de companie.

15. Mai mult de 50% din oameni oferă cadouri de Crăciun pentru alte persoane şi rude.

16. Se crede că Moş Crăciun vizitează mai mult de 840 de milioane de case în fiecare an de Crăciun.

Adauga un comentariu

*