Filme de Crăciun – cele mai bune filme pentru Crăciun

Amatorii de filme online subtitrate în limba română au la dispoziţie o gamă variată de filme pentru Crăciun. Lăsând la o parte oferta de filme noi pentru copii realizate în studiourile de la Hollywood în fiecare an, iată care sunt cele mai reuşite filme pentru Crăciun realizate de-a lungul timpului.

a-christmas-carol-poveste-de-craciunA Christmas Carol (Poveste de Crăciun)

Povestea lui Charles Dickens este una clasica, care il gaseste pe Jim Carrey in rolul lui Ebenezer Scrooge, un om de afaceri batran si zgarcit, cu o personalitate rapace, posaca si chiar rautacioasa fata de angajatul sau loial (Gary Oldman) si fata de nepotul sau (Colin Firth). In ajunul celui de-al saptelea Craciun de la moartea partenerului sau de afaceri, Marley, fantoma acestuia din urma, il viziteaza pe Scrooge, prevestindu-l ca in acea noapte va fi vizitat de trei spirite. Spiritul Craciunului Trecut, Prezent si Viitor, fiecare dintre ele incercand sa ii arate batranului avar greselile vietii sale. Acest lucru chiar se intampla, iar urmarile constituie o poveste senzationala si emotionanta.

surviving_christmasSurviving Christmas (Un crăciun printre străini)

E nebunie curatã! O poznã de nedescris se întâmplă când Drew Latham (Ben Affleck), un director foarte bogat, se hotărăste să-si închirieze o familie de Crãciun.
Sătul să-si petreacă din nou sărbătorile singur, Drew face familiei Valcos (James Gandolfini, Christina Applegate si Catherine O’Hara) o ofertă care trebuia refuzată de la bun început.
Acum, stresantul oaspete si cererile lui scandaloase transformă sărbătorile familiei gazdă într-un cosmar în această comedie hilară care îmbină comicul cu problemele familiale.

a-princess-for-christmasA Princess for Christmas (Crăciunul la Castel)

Crăciunul se apropie şi Jules Daly din Buffalo, Wyoming, încearcă din răsputeri să creeze o atmosferă de sărbătoare pentru cei doi copii ai surorii sale, al căror tutore este. Dar îşi pierde slujba chiar înaintea sărbătorilor şi misiunea ei devine imposibilă.
Salvarea vine de la Ducele de Castlebury, nimeni altul decât bunicul copiilor. Ducele, deloc prietenos şi nici pe departe copleşit de spiritul Crăciunului, îi invită, mai mult din obligaţie, pentru a-şi cunoaşte nepoţii, la castelul său din Europa.
Este o lume complet nouă pentru familia americană, care descoperă palatul, dar şi împrejurimile şi obiceiurile locului. În paşi de vals şi printre fulgi de zăpadă, Jules îl cucereşte, fără voia sa, pe fiul Ducelui, prinţul Ashton, care este logodit, neoficial, ce-i drept, cu o domnişoară simandicoasă cu nume interminabil.

13851945281Saving Santa (Salvându-l pe Moş Crăciun)

Când Polul Nord este atacat, Crăciunul şi darurile copiilor sunt iar în pericol. Totul stă acum pe umerii micului elf Bernand, ca să reuşească să îndeplinească misiunea. Ajutat de reni, el trebuie să găsească soluţia cea mai bună, ca să salveze situaţia. Şi, desigur, pe Santa însuşi. Dar micul elf un pic obez e cam împiedicat.

vhs.inddHome Alone 2: Lost in New York (Singur acasă 2 – Pierdut în New York)

În „Singur acasă 2: Pierdut în New York”, Kevin McCallister (Macaulay Culkin) revine, de această dată având întreg oraşul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiţii de doi bani, Harry şi Marv (Joe Pesci şi Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit şi ei că e rost de ceva şi, lingându-şi încă rănile de la ultima întâlnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare.

the-polar-expressThe Polar Express (Polar Expres)

Eroul nostru (voce Tom Hanks) nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren – „Polar Express”, iar conductorul (voce tot Tom Hanks) il invita inauntru. Aventura care va incepe, va intrece orice imaginatie.

Adauga un comentariu

*