Rasfaturi spa pe care poti sa le faci acasa

Daca bugetul si timpul nu-ti permit sa te simti ca o zeita la un centru spa, transforma-ti baia intr-un sanctuar al frumusetii si al relaxarii!

Atunci cand ai avut o zi lunga la birou sau o dupa-amiaza obositoare la cumparaturi de Craciun, pe tocuri, iti recomandam cateva tratamente spa de relaxare, de care te poti bucura seara, cand ajungi acasa.trei-rasfaturi-spa-pe-care-poti-sa-le-faci-acasa-1_size1

Unul dintre cele mai importante aspecte ale experientei spa acasa e sa te asiguri ca ai la dispozitie o ora-doua doar pentru tine. Daca vei fi nevoita sa iesi din cada sa raspunzi la usa sau la telefon cand ti-e lumea mai draga, s-a zis cu relaxarea ta.

Incalzeste 5-7 cani de lapte integral pana cand e caldut, nu fierbinte. Adauga 2 cani de apa calda si cateva picaturi de ulei esential de iasomie sau de vanilie. Toarna amestecul intr-un lighean si inmoaie-ti picioarele in el timp de 10 minute. Acidul lactic din lapte iti va indeparta celulele moarte, in timp ce grasimea din acesta iti va hidrata pielea, lasand-o moale ca matasea. La final, sterge-ti picioarele cu un prosop moale si indeparteaza pielea uscata in exces cu o piatra ponce sau cu o pila de calcaie, inainte sa aplici crema de seara.

Dupa ce ai facut operatiunea inmuiat picioarele in lapte, poti continua prin a exfolia pielea moarta si uscata, de la umeri pana la calcaie, cu un scrub dulce de zahar brun. Amesteca 2 parti zahar brun cu o parte miere si suficient ulei de masline pana amestecul atinge consistenta dorita si apoi maseaza-l pe piele. Stai in cada de dus pentru a te clati cu usurinta, la final.

Iar la finalul ritualului am putea sa folosim minunatul unt de shea, acesta fiind secretul pentru o piele matasoasa! Dupa ce iesi de la dus, da-te pe corp cu unt de shea (il gasesti la orice magazin de produse naturiste).

Adauga un comentariu

*