Horoscop, afla ce iti rezerva astrele in perioada 16-22 decembrie

zodia-BerbecBerbec

Conjunctura astrală te va stimula săptămâna aceasta şi vei dori să te ridici la înălţimea aşteptărilor. Vei simţi dorinţa să socializezi, iar pe plan financiar e un moment prielnic să faci o investiţie importantă. În acest scop, nu vei ezita să-ţi foloseşti relaţiile pe care le ai. Pe plan amoros, te vei bucura mult de prezenţa partenerului.

horoscop taurTaur

Trebuie să dai dovadă de îndrăzneală în această perioadă, însă pentru a reuşi ai nevoie să rămâi lucidă şi să nu fi nechibzuită. Nu aştepta ca fericirea să-ţi vină pe tavă, trebuie să munceşti pentru ea. Dacă eşti singură, există mari şanse să se înfiripe o idilă. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie, există riscul să ai parte de o ceartă cu partenerul.

geminiGemeni

Trebuie să te calmezi. Ai tendinţa să te înhami la prea multe lucruri şi să fugi după prea mulţi iepuri odată. În ritmul ăsta, în curând vei deveni incapabilă să realizezi care îţi sunt scopurile adevărate. Încearcă totodată să nu mai tărăgănezi lucrurile şi să duci la capăt proiectele începute. Din fericire, săptămâna aceasta vei avea noroc, poate cu ajutorul unor prieteni.

657horoscop-2011-rac-1Rac

În ciuda temperamentului tău mai degrabă liniștit, săptămâna aceasta vei fi irascibilă, fie din cauze fizice, fie din cauze psihice. Drept urmare, va fi dificil pentru tine să munceşti în echipă. Dacă vei da dovadă de răbdare, vei avea numai de câştigat.

leuLeu

Săptămâna aceasta va începe prost pentru tine, fie din cauza unor mici probleme de sănătate, fie din cauza unor neplăceri pe care copiii ţi le vor cauza, în cazul în care ești mamă. Lucrurile îşi vor reveni însă pe parcursul săptămânii şi ţi se vor ivi unele oportunităţi, pentru care trebuie să fii pregătită. Dacă vei da dovadă de suficientă determinare, vei reuşi să le fructifici.

FecioaraFecioară

Vei fi mai sociabilă decât de obicei şi vei avea astfel de câştigat în relațiile cu prietenii şi membrii familiei. Pe plan profesional, va fi o săptămână foarte agitată, așa că încearcă să-ţi păstrezi calmul şi mintea limpede. Dacă vei reuşi să faci asta, poţi spera la o promovare.

BalantaBalanţă

Conjunctura astrală te va determina să faci ordine în viaţa ta. Este o idee bună să elimini unele aspecte din viaţa ta care au devenit inutile sau chiar împovărătoare. Va fi o săptămână bună pentru studiu şi pentru activități intelectuale.

ScorpionScorpion

Din păcate, vei avea parte de unele probleme pe plan amoros sau în ceea ce priveşte relaţiile cu membrii familiei. Cel mai bun sfat este să te controlezi şi să-ţi păstrezi cumpătul. Bazează-te mai mult pe moderaţie decât pe acţiuni pripite. Ai grijă, sistemul tău imunitar este foarte posibil să fie slăbit, aşa că vei fi vulnerabilă în faţa unor răceli.

sagetatorSăgetător

Este posibil ca unul dintre apropiații tăi să te dezamăgească, însă este o idee bună să-i dai şansa să se justifice înainte să-l condamni în mod irevocabil. Există şanse să fie vorba doar de o simplă neînţelegere. Vei da dovadă de o creativitate ieşită din comun, însă ţi se va părea că toată lumea este împotriva ta: partenerul ţi se va părea mai puţin afectuos, iar colegii mai nesuferiţi ca oricând.

CapricornCapricorn

Vei simți dorinţa să lecturezi, însă nu te mulțumi cu o carte bună, alege una cu adevărat grozavă. Vei face eforturi pentru a progresa pe plan profesional, iar în acelaşi timp va trebui să iei o decizie financiară importantă. Ai mare grijă în această privinţă.

varsatorVărsător

Vei da dovadă de entuziasm pe plan amoros și vei avea parte de unele succese. Pe plan financiar, vei avea parte de noroc, sub forma unui câştig nesperat. Ascultă de sfaturile pe care le vei primi, se vor dovedi a fi inspirate. Vei face cunoştinţă cu o persoană care îţi va însenina viaţa.

pestiPeşti

Este o perioadă foarte bună pentru a-ţi urma intuiţia. Mulţumită acestui lucru, vei avea un avantaj psihologic în faţa adversarilor tăi. Vei fi mai persuasivă decât de obicei în această săptămână, aşa că este un moment cât se poate de prielnic pentru a cere o mărire de salariu. Vor apărea unele certuri mici în familie, iar cel mai bine este să-ţi păstrezi calmul şi totul se va rezolva de la sine.

Adauga un comentariu

*