Maria Lucia Hohan, designerul român care a cucerit Hollywoodul cu creaţiile sale!

Maria Lucia Hohan se numără printre puţinii designeri români care s-au impus pe piaţa internaţională a modei. A absolvit Facultatea de Design Textil la Paris, cu stagiul la Milano şi lucrează în propriul atelier pentru vedete autohtone dar şi pentru dive de la Hollywood.Celebrities-In-Maria-Lucia-Hohan

Jennifer-Lopez-in-Maria-Lucia-HohanLa începutul lui 2003, pe când avea numai 23 de ani, Maria a deschis un atelier în Bucureşti afacere care a devenit imediat prosperă, prin noua viziune asupra modei româneşti. În februarie 2006, designerul şi-a extins afacerea, participând la Paris Fashion Week, unde brandul a avut un mare succes, acela fiind momentul în care a început să primească comenzi din întreaga lume. natalie+imbruglia+maria-lucia-hohan

Conceptul Mariei Lucia Hohan este de a crea ţinute provocatoare şi inocente în acelaşi timp, astfel încât cele care le poartă să capete încredere în sine, să devină mai feminine şi mai jucăuşe. Ea îşi vede creațiile ca pe nişte accesorii care accentuează personalitatea şi frumuseţea fiecarei femei.

romanca-maria-lucia-hohan-din-nou-pe-covorul-rosu-de-la-oscar-ce-vedeta-internationala-i-a-purtat-tinuta_8Creaţiile MLH s-au bucurat de un succes deosebit în afara ţării, fiind purtate în ultimul an de vedete, în cele mai diverse momente, de la dineuri la Casa Albă, la Globurile de Aur sau pictoriale şi până la premiile Oscar.

maria-lucia-hohan-designerul-care-a-dus-moda-romaneasca-pe-covorul-rosu-din-cetatea-filmului_13Jennifer Lopez, Eva Longoria, Taylor Swift, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Natasha Bedingfield sau Kelly Osbourne sunt doar câteva dintre personalităţile internaţionale care au ales ţinute MLH pentru evenimente glam. De asemenea, Megan Fox, Lana Del Rey, Dita Von Teese, Maria Sharapova sau Diane Kruger au îmbrăcat MLH în diferite pictoriale publicate în reviste internaţionale.

rochii-maria-lucia-hohan

 

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu

*