22 si 29 Noiembrie – Black Friday

Daca esti un impatimit al promotiilor de orice fel, daca alergi dupa oferte la categoriile de produse preferate atunci ar fi momentul sa afli cate ceva despre Black Friday Romania, un eveniment care deja si-a anuntat ca participanti cele mai mari magazine din tara.black friday 2013

„Vinerea neagra” este un fenomen aparut in Romania de putin timp, insa a devenit rapid extrem de popular, pentru ca foarte multe magazine au oferit reduceri importante in aceasta zi.

In acest an vom avea 2 zile destinate cumparaturilor, atat in  vinerea de 22 Noiembrie, cat si pe 29 Noiembrie. S-a produs acest fenomen deoarece unele magazine vor avea oferte in ziua de 22, iar altele in ziua de 29, dar si in cadrul saptamanii veti avea parte de reduceri substantiale.

Cu alte cuvinte, putem spune ca anul acesta Black Friday-ul a devenit un Black Week prelungit, ce va incepe pe 22 Noiembrie si va dura pana pe 1 Decembrie, cu doua puncte culminante: Vinerile de 22 si de 29 ale acestei luni.

Acum ca stiti cand va avea loc Black Friday in tara noastra in acest an, nu va putem ura decat “Spor la cumparaturi!”. Deasemenea va oferim o lista completa a magazinelor participante la Black Friday .

Adauga un comentariu

*