Gustarile dintre mese

Indiferent daca esti sau nu la dieta, gustarile dintre mese trebuie alese cu grija. Adevarul este ca suporti un adevarat chin abtinandu-te atunci cand esti la birou sau acasa de la alimentele care stii ca sunt pline de calorii.cele-mai-sanatoase-gustari-dintre-mese-uite-ce-sa-mananci-ca-sa-te-simti-si-arati-bine_size1

Renunta sa te mai simti vinovata si incearca urmatoarele variante pe care le poti rontai linistita fara sa te ingrasi.

Nuci

Nucile sunt o gustare sanatoasa de care poti sa te bucuri intre mesele principale. Multumita proteinelor, acizilor grasi Omega 3 si fibrelor alimentare, nucile iti ofera senzatia de satietate de care ai nevoie si te ajuta sa nu iti pierzi concentrarea, oferindu-ti cantitatea de energie de care organismul tau are nevoie.

Migdale crude si caju

Migdale crude si caju, alte gustari perfecte pentru acele ore petrecute in fata calculatorului, la munca, sau in fata televizorului, acasa.

Mere

Un mar pe zi nu numai ca tine doctorul la distanta, dar te ajuta si sa iti potolesti foamea intr-un mod foarte sanatos. Datorita fibrele pe care acesta le contine si care reduc senzatia de foame.

Biscuiti cu tarate

Cu un pahar cu lapte, o ceasca de cafea sau chiar simpli, biscuitii cu tarate reprezinta o gustare sanatoasa pe care o poti consuma in fiecare zi.

Iaurt

O alta varianta sanatoasa la gustarea dintre mese este iaurtul. Iti imbunatateste tranzitul intestinal datorita probioticelor continute si iti ofera cantitatea de calciu necesar pentru ca tu sa arzi mai rapid grasimile.

Morcovi

Doi, trei morcovi sunt gustarea ideala la birou si nu numai. Morcovul este o sursa importanta de fibre, vitamina A si antioxidantul beta-caroten.

Batoane de cereale integrale

Atunci cand vei fi grabita si vei simti nevoia sa mananci ceva pentru ca te deranjeaza stomacul, incearca celebrele batoane din cereale integrale. Sunt bogate in fibre si alti nutrienti (vitamine, minerale, antioxidanti, proteine) de care organismul tau are nevoie.

Adauga un comentariu

*