Alimente care taie pofta de mancare

Atunci cand ne propunem sa scapam de kilogramele in plus nu este indicat sa ne infometam, astfel va recomandam cateva alimente care-ti taie foamea.

Supa de legume sau ciorba

Nu conteaza pe care o preferati, deoarece amandoua au un efect benefic asupra organismului si ne vor ajuta sa avem stomacul plin.

Migdalele, nucile, semintele de floarea soarelui, cat si semintele de inDELICIOA_947

Conditia generala pentru ca acestea sa aiba un efect benefic asupra organismului este acea de a le consuma crude. Migdalele consumate corespunzator dau o stare de satietate aproape imediat stomacului, ele fiind bogate in antioxidanti, vitamina E si magneziu. Semintele datorita continutului de fibre, tin foamea la distanta cateva ore bune.

Ciocolata neagra

Atunci cand pofta de ceva dulce va da tarcoale, ar fi bine sa consumati ciocolata neagra, aceasta avand in compozitia sa aproximativ 70% cacao, fiind ideala pentru slabit.

Ouale

Studiile arata ca un singur ou fiert este de ajuns pentru a potoli foamea. Acestea sunt bogate in proteine, astfel fiind o sursa excelenta de sanatate.

Avocado305879umruhsiv9(1)

Acest fruct ne potoleste foamea nefiind nevoie sa il consumam in cantitate mare, fapt ce se datoreaza grasimilor continute.

Un sfat util pentru a slabi sanatos este acela de a nu sari peste cea mai importanta masa din zi, micul-dejun, deoarece ea este sursa de energie de care orice organism are nevoie.

 

 

Adauga un comentariu

*