Obiceiuri de frumusete ce ne dauneaza

Ar trebui sa fiti mai precaute, unele metode de infrumusetare  pot afecta sanatatea.

Curatarea fetei excesiv

In deosebi atunci cand ai probleme cu tenul, esti tentata sa folosesti produse care sa curete profund si sa inlature sursa raului. Curatand insa excesiv tenul, vei indeparta si stratul uleios protector de la suprafata pielii, iar pH-ul se va dezechilibra, lasand cale libera iritatiilor si bacteriilor.Plastic-Surgery

Folosirea excesiva a parfumului

Vrei ca parfumul tau sa dureze cat mai mult, iar pentru asta folosesti o mare cantitate din el odata, este total gresit. Daca vrei ca mirosul sa dureze toata ziua, aplica parfum dupa ureche, la incheieturile mainilor, in pliul cotului si intre sani. In aceste locuri, circulatia sangelui este intensa si parfumul se va pastra mai bine pe piele.

Stoarcerea cosurilor

Oricat de inestetice ar fi si oricat de greu ti-ar fi sa te abtii, nu trebuie sa te atingi de cosuri, in momentul in care storci varful unui cos, nu faci decat sa impingi bacteriile mai adanc in piele, intinzand eruptia. Cand simti ca iti iese un cos, pune peste zona respectiva un produs care sa usuce.

Pieptanarea parului des

Periatul de mai multe ori pe zi iti face parul sa para proaspat coafat, insa il si ingrasa. La fiecare periaj, radacina va fi stimulata sa produca mai mult sebum, care va fi intins usor cu pieptenul pe toata lungimea firului de par.

Fondul de ten aplicat intr-un start gros

Dorind sa se ascunda cat mai bine imperfectiunile tenului, se aplici prea mult fond de ten . Insa tot ce vrei tu sa ascunzi la fata ta se poate foarte bine face cu un fard corector, fie solid, sub forma de baton, fie lichid. Fondul de ten are rol de a uniformiza si lumina tenul, de aceea se aplica in strat subtire.

 

Adauga un comentariu

*