Karate: Prima editie a Cupei “Dan Botezatu”

Editia inaugurala a Cupei “Dan Botezatu” a fost organizata la initiativa Lilianei Adochitei (CS Oblio), in colaborare cu DSJ Bacau si CS Arena 2011 si in baza unui proiect finantat de Consiliul Judetean Bacau.

“Dan Botezatu merita o astfel de recunoastere. Cea mai mare realizare este ca aceasta prima editie a Memorialului i-a reunit pe toti prietenii lui Dan din karate-ul bacauan”, a declarat Liliana Adochitei, la festivitatea de deschidere care s-a desfasurat sâmbata, la Sala de Atletism. Au fost prezente sotia lui Dan Botezatu, Mihaela, si  fetita lor. Prima editie a Memorialului s-a bucurat si de prezenta a trei oficiali din cadrul Federatei de Karate, printre care vicepresedintele Adrian Ghinea. Au participat peste 150 de sportivi de la noua cluburi care s-au intrecut la kata si la kumite. Adrian Ghinea si-a anuntat intreg sprijinul pentru ca Memorialul “Dan Botezatu” sa intre, de anul viitor, in circuitul WKF.

Rezultatee inregistrate la kata: 

CS Oblio (antrenor Liliana Adochitei): 4 aur, 8 argint, 8 bronz.
Seishin (antrenor Doru Botez): 5 aur, 1 argint, 5 bronz.
CS Dan Botezatu (antrenor Ionut Caseru): 4 aur, 1 argint, 3 bronz.
CS Arena 2011 (antrenori Manuel Perju si Liliana Adochitei): 9 aur, dintre care 5 in dubla legitimare cu CS Oblio, 5 de argint, dintre care 4 in dubla legitimare cu CS Oblio si 3 de bronz, dintre care doua in dubla legitimare cu CS Oblio.
Kanku Dai (antrenor Octav Adam): 3 aur, 9 argint, 3 bronz).
Sakura Onesti (antrenor Florin Ionita): 5 aur, 5 argint, 2 bronz.
Ronin Piatra Neamt (antrenor Mirela Stefanescu): 3 aur, 2 argint, 3 bronz.
Sfinx (antrenori Manuel Perju si Vasile Hermeziu): 1 argint, 2 bronz.
Dinamo (antrenor Florin Ciofu): 2 bronz.

 

Adauga un comentariu

*