Accidente de circulaţie pe soselele judetului

Poliţiştii au fost sesizaţi de către O. Ionel, din Slănic Moldova, despre faptul că în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nicolae Bălcescu, un minor s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii şi în fugă, izbindu-se de partea laterală dreapta a autovehiculului. După eveniment, mama minorului a refuzat efectuarea de investigaţii medicale faţă de acesta şi nu a dorit să depună plângere. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În timp ce P. Neculai, de 59 de ani, din comuna Agăş, conducea o bicicletă pe DN 12 A, în localitatea Beleghet, pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat şi a intrat în coliziune cu o autobasculantă, condusă de Z. Jenică, de 38 de ani, din comuna Poduri, care se afla în depăşirea regulamentară a acestuia. În urma evenimentului, biciclistul a fost transportat la Spitalul Comăneşti pentru îngrijiri medicale. Rezulatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ pentru conducătorul auto şi de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru biciclist. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal.

P. Ionuţ, din comuna Prăjeşti, în timp ce conducea un moped pe un drum comunal din localitate, ajuns într-o intersecţie, la efectuarea virajului la dreapta, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. In urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat iar din cercetări s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis şi în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Adauga un comentariu

*