Grav accident rutier pe DN15, intre Piatra Neamţ şi Bacău

Un accident sortat cu 8 oameni răniti şi duşi de urgenţă la spital dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de o masină de teren pe DN15.

Astfel traficul fiind blocat aproximativ o ora pe ruta Piatra Neamţ- Bacău, in localitatea Zăneşti, pana cand echipajele medicale şi cele de descarcerare au reusit sa stabilizeze şi sa transporte victimele la spital.

Un autobuz care se îndrepta către Piatra Neamţ a oprit în staţie ca să ia doi pasageri. N-a mai apucat, pentru că a fost izbit violent în spate de o maşină de teren scăpată de sub control. În urma impactului, autobuzul a fost impins aproape 100 de metri şi a ajuns în gardul unui localnic, în timp ce maşina de teren a fost proiectată pe contrasens, într-un bar.

Şase dintre pasageri au fost transportaţi la spital, odată cu şoferul maşinii de teren care a rămas blocat între fiare.

Al optulea rănit este un tânăr de 22 de ani care intenţiona să urce în autobuz. A fost aproape strivit şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Din primele cercetări ale Poliţiei, vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii de teren, un cetăţean străin, de 35 de ani.

Adauga un comentariu

*