Samsung lansează primul smartphone-ul cu ecran curbat

Samsung Electronics va lansa joi in Coreea de Sud primul smartphone cu ecran curbat, denumit Galaxy Round, care va fi disponibil numai pe piata locala la un pret echivalent cu aproximativ 1.000 de dolari americani.

Samsung-Galaxy-Round-angles

Noul smartphone, care va rula cu Android, va fi lansat în Coreea de Sud mâine, joi, 10 Octombrie, ca primul telefon care utilizează tehnologie curbată, a declarat SamsungGalaxy Round prezintă o curbură în designul ecranului de 5,7 inch, full HD. Pentru a exploata avantajele pe care un ecran curbat le are, Samsung a inclus un software special care prezintă contentul telefonului într-un fel foarte special. Spre exemplu, când este balansat pe suprafața unei mese, ecranul va active Roll Effect care va arăta automat informații precum data și ora, fără a fi necesară apăsarea unui buton.

Utilizatorii vor putea naviga prin librăriile de muzică, videoclipuri sau fotografii doar prin atingerea  uneia dintre marginile echipamentului şi rama telefonului curbat se potrivește perfect cu curbura naturală a palmei.

 

Adauga un comentariu

*