Cercetați pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii l-au depistat în flagrant pe Costel B.,  de 51 de ani, din comuna Podu Turcului, care conducea un autoturism pe strada Narciselor din municipiul Bacău, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publiuce a unui autovehicul de către o persoană care are o imbibație alcoolică peste limita legală.

Pentru aceeași faptă este cercetat și un alt cetățean de 45 de ani din Onești. El a fost depistat de către polițiștii rutieri, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolce și conducea un autoturism pe D.N. 12 A, în localitatea Tg. Trotuș. Gheorghiță N. a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de  0.86 mg/l alcool pur în aer expirat. Acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Pe D.J. 115 A, din comuna Mănăstirea Cașin, polițiștii l-au depistat pe Ionut J., de 24 ani, localnic, care conduccea un autoturism în timp ce avea o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aer expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Adauga un comentariu

*