Multe nereguli pe soselele judetului

Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier, l-a depistat pe Iulian N., de 62 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Luca Caragiale din Municipiul Bacău și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,69 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

 Gabriel M., de 42 de ani, din comuna Horgeşti a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252, pe raza localităţii Buhoci, având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier Bacău l-a depistat în flagrant pe Ioan L., de 58 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tecuciului din Bacău având acest drept suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept suspendat. 

Florin R., de 38 de ani, din comuna Săuceşti, a fost depistat în timp ce conducea un moped pe Calea Romanului din municipal Bacău, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Un echipaj format din poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Podu Turcului şi Glăvăneşti, l-a oprit în trafic pe Gheorghe I., de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Podu Turcului, conducătorul auto declarând că documentele autoturismului sunt expirate. În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul avea documentele expirate şi deţinea numere de înmatriulate care proveneau de la un alt autoturism. Faţă de Gherghe I. s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Adauga un comentariu

*