Multe infracțiuni la regimul circulației

Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Moinești, l-a depistat pe Daniel B., de 21 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ-117 A, pe raza comunei Ardeoani și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.           Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,47 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Moineşti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Vasilică B., de 42 de ani, din comuna Glăvănești a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241, pe raza localităţii Glăvănești, jud. Bacău, având o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Podu Turcului unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Un echipaj de poliție rutieră l-a depistat pe Marius T., de 34 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241, pe raza localităţii Glăvănești, având o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Marius T. a fost condus la Spitalul Podu Turcului unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Sorin D., de 22 de ani, din comuna Berești- Bistrița a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207, pe raza localităţii Săuceşti, având o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat și care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

 

 

Adauga un comentariu

*