Oana Zavoranu – semigoala la TV

Dupa ce a terminat filmarile la telenovele si dupa ce a incheiat Corazon latino, iata ca Oana Zavoranu revine Acasa.”Aveam una dintre camere in care ma inchideam pentru a intra in spiritul salbatic pentru ca eu si Corina suntem, in realitate, foarte bune prietene”.

Oana a renuntat la telenovele pentru Pepe

Era casatorita cu Pepe si il iubea, insa din cauza certurilor de acasa Oana a renuntat la cariera pentru familie.

„Pe Papi il iubeam in film. Imi era greu pentru ca eu il iubeam pe Pepe si aveam scandaluri imense acasa pentru ca am fost pusa sa aleg intre el si trustul pro. Pentru ca uneori am gresit, l-am ales pe el. De aceea am renuntat la cariera de actrita pe care am avut-o in telenovele.

Pepe ma ameninta ca se desparte de mine daca filmez scene de sex. A fost foarte greu sa filmez scenele de dragoste din „Numai iubirea” pentru ca acasa ma astepta un nene cu toporul”, a spus Oana la Cancan TV.

„Dupa ce am renuntat la telenovele, am urmarit pe Acasa si imi parea rau de fiecare data pentru ca simteam ca si eu trebuia sa fiu acolo in acele scene.

Eu am fost un fel de Michael Jackson

In orasele mari era o mare de oameni. Eram la Oradea si aveam fiecare cate un birou. Pe rand veneau fanii. La un moment dat a venit un fan si a tipat langa mine de bucurie ca m-a vazut. L-am intrebat de ce este disperat? El a inceput imediat sa planga in hohote”, povesteste Oana.(integral SURSA)

Adauga un comentariu

*