Incendii de vegetație uscată

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Izvoare, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran, aparţinând Consiliului Local Bacău. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă utilizarea focului în spaţii deschise, a ars aproximativ 1 ha de vegetaţie uscată.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Nicolae Copernic, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran, aparţinând Consiliului Local Bacău. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă utilizarea focului în spaţii deschise, au ars aproximativ 500 mp de vegetaţie uscată.

Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Hemeiuş, sat Lilieci, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran, aparţinând Consiliului Local Hemeiuş. În urma incendiului, care a avut drept cauză probabilă utilizarea focului în spaţii deschise, au ars aproximativ 0,5 ha de vegetaţie uscată.

Adauga un comentariu

*