Roxana Ionescu, o aparitie surprinzatoare in prag de divort. Cu moralul ridicat si cu sanii lasati

CANCAN: Toata un zambet, Roxana Ionescu fie reuseste de minune sa-si ascunda tristetea provocata de infidelitatea sotului, fie a depasit deja acest moment de rascruce. Cum a hotarat sa-si puna ordine in viata, vedeta si-a reluat vechile obiceiuri, iar marti seara a fost la o petrecere mondena, radiind parca de fericire.

 

Desi arata impecabil, Roxanei i-a scapat un mic detaliu: nu a purtat sutien, fiind evident faptul ca dietele si-au pus grav amprenta asupra fermitatii sanilor ei.Noptile in care a varsat rauri de lacrimi la gandul ca mariajul ei s-a destramat par ca au luat sfarsit pentru Roxana Ionescu. La numai 27 de ani abia impliniti, vedeta este pregatita sa-si ia viata de la capat, iar la initiativa apropiatilor a inceput sa-si faca din nou simtita prezenta la evenimente mondene, dar nu singura, ci in compania prietenilor buni, precum Laurent Tourette si asistentul acestuia, Florin.

 

Zambitoare si extrem de binedispusa, nici nu zici ca se pregateste pentru un divort. Asa cum era de asteptat, fosta prezentatoare TV a atras toate bliturile aparatelor de fotografiat, nu numai pentru faptul ca in ultimele luni a ocolit acest gen de evenimente, ci mai ales datorita vestimentatiei. Desi are o silueta de invidiat, Roxana a imbracat o rochie larguta in talie, dar care i s-a mulat perfect pe sanii voluptuosi, ceea ce s-a dovedit a fi o imprudenta din partea ei, pe care evident ca nu a preconizat-o. Din cauza temperaturii scazute, vedetei i s-au intarit sfarcurile, fapt care a scos in evidenta ca sanii ei nu mai au aspectul perfect cu care a facut furori la inceputul carierei, pe vremea cand s-a lansat in showbiz drept „Mama Natura”.
mcum, in ultimii ani, a mai avut fluctuatii de greutate si a tinut regimuri pentru a scapa de kilogramele in plus, dietele i-au afectat vizibil forma sanilor, care, inevitabil, si-au pierdut fermitatea. La un moment dat, Roxana si-a dat seama ca sanii ei au atras atentia, motiv pentru care a incercat sa fenteze bliturile, acoperindu-se cu mainile si afisand o grimasa.

Adauga un comentariu

*