Victor Ponta, la lansarea candidatilor USL Bacau

Victor Ponta a fost vineri, 25 mai, la Teatrul de Vara din Bacau pentru a lansa in fata a 2000 de oameni candidatii USL Bacau. La aceasta manifestare electorala au fost prezenti candidatii pentru functiile publice la alegerile din 10 iunie in judetul Bacau :consilieri locali si judeteni, primari de comune, orase si municipii, precum si candidatul la functia de Presedinte al Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea. Au participat la aceasta actiune presedintele PSD Viorel Hrebenciuc, primarul municipiului Bacau si candidat USL – Romeo Stavarache, presedintele PC Constantin Avram, parlamentarii Elena Mitrea, Gabriel Vlase, Ionel Paler, Catalin Mardare, Gheorghe Antochi, europarlamentarul Minodora Cliveti.

“Va multumesc. Sunt realmente onorat si emotionat de modul in care m-ati primit. Mi-as dori sa ma primiti la fel si dupa cateva luni de guvernare sau dupa cativa ani, asta o sa stabilim impreuna.” a declarat Victor Ponta.

Premierul a mai adaugat : “La Bacau, orgoliile, ambitiile personale sunt mai putin importante decat proiectul pe care trebuie sa-l facem impreuna. Si stiu cat de multe lucruri ne-au despartit in trecut, cu atat mai mult apreciez faptul ca ati reusit sa treceti peste ele. Am ascultat primul discurs al domnului Stavarache in care nu s-a spus numele Hrebenciuc. Inainte sa ajunga aici, am discutat 15 minute cu Dragos Benea si Romeo Stavarache despre proiectele la care vor lucra impreuna,adica s-au si gandit cum sa-mi ia banii pentru Soseaua de Centura si Spitalul Municipal.”

“Am venit sa va spun ,aici in Bacau, unde USL va avea probabil unul dintre cele mai mari scoruri din tara, sa va bateti pana in noaptea de 10 iunie. “ a mai spus Victor Ponta. (bacaul.net, psdbacau.ro, mediafax)

Comentarii

  1. serghiuta a zis:

    Bostane,ce sa ti fac!Ai cam dat de naiba!De acum,nea Ionica te cam pune la punct cu noua echipa.Sunt curios ce se va intampla cu aceasta gasca din filmele cu prosti,gen Pancescu,Petrache,Luca,Bostan,Bortun,Apostol,Ungureanu/probabil acesta din urma se va arunca din nou in cap de pe primarie ca in 2008,un tembel din targusor,probabil un om cu probleme la cap,va spun eu ce se va intampla cu acesti ticalosi!Vor pleca exact cum pleaca ciobanul cu oile la munte!Speram sa ne curatam de acesti babalaci,Sascutul a saracit si ne am intors cu 25 de ani in vremea comunismului.Am ramas datori si riscam sa ni se sechestreze toate bunurile mobile si imobile din patrimoniul institutiei Primariei Sascut!Sa de a Dzeu sa vina nea Ionica la putere

Adauga un comentariu

*