Ramona Bădescu, aşa cum n-ai văzut-o niciodată: complet GOALĂ

Frumuseţea româncelor este proverbială, iar dacă luăm în calcul câteva dintre vedetele autohtone care i-au cerit pe italieni, de exemplu, putem spune că avem cu ce să ne mândrim.Un filmuleţ mai puţin cunoscut, postat pe internet, ne-o arată pe olteanca Ramona Bădescu în toată spendoarea ei. Aflată în căutarea celebrităţii în Italia, la vârsta de 20 de ani, frumoasa brunetă a mizat pe darurile primite de la mama natură, etalandu-şi din plin formele într-o producţie Mediaset, spre deliciul partenerilor de filmare.

În această comedie, Ramona a interpretat rolul unei fete cu acelaşi nume, toatal dezinhibată atunci când vine vorba de hainele ei. Românca le-a luat minţile italienilor dintr-un camping, acre mnu au putut rezista tentaţiei de a trage cu ochiul la minunata privelişte.

Ba mai mult, fără nici o urmă de prejudecată, tânăra de 20 de ani s-a dezbrăcat pentru a se asigura că se bronzează fără urme şi s-a întins între cei doi bărbaţi, camaradereşte.

Chiar dacă între timp cariera Ramonei Bădescu în Italia a cunoscut importante succese, acest prim filmuleţ păstrează savoarea începuturilor.(libertatea.ro)

Comentarii

  1. un cetatean a zis:

    Cum se numeste filmuletul acesta?

Adauga un comentariu

*