Pepe si iubita lui vor avea un baietel

Pepe este în culmea fericirii: iubita lui, Raluca Pastramă, va fi mamă, iar conform unor surse apropiate cuplului, copilul lor va fi un băieţel. Mai mult, cei doi au de gând să se căsătorească înainte de naşterea bebeluşului.

Pepe ar putea obţine de la iubita lui, Raluca Pastramă, ceea ce Oana Zăvoranu nu i-a oferit în şapte ani de mariaj: un copil. Iar acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât se aşteptau apropiaţii celor doi: peste doar câteva luni, băieţelul urmând să apară la sfârşitul lunii iulie ori la începutul lui august. Mai exact, ne-au spus nişte prieteni apropiaţi ai tinerei, Raluca este însărcinată în aproape 4 luni, iar ecografia care a dezvăluit sexul copilului a produs o sărbătoare cu mare fast în familia iubitei cântăreţului.

“Pepe e mai fericit ca niciodată, iar Raluca radiază. Au făcut o mare petrecere la care au participat mai mulţi amici de-ai lui Pepe, dar şi familia Ralucăi, când au aflat că va fi băieţel. Cred că bucuria cea mai mare a lui ar fi ca băieţelul să se nască pe 27 iulie, pentru că aceea e ziua în care a cunoscut-o pe Raluca”, ne-au spus sursele noastre. Însă pot exista şi răsturnări de situaţie. La fel i s-a întâmplat şi lui Dan Negru, care era ferm convins că va avea fată, tot în urma unei ecografii. Însă soţia i-a născut marţi un băiat.
Andra şi Măruţă le vor fi naşi

Cei doi îndrăgostiţi sunt hotărâţi să-şi oficializeze cât de curând relaţia. Naşi le vor fi Cătălin şi Andra Măruţă, singurul impediment fiind găsirea unui local de fiţe unde să fie făcută petrecerea de nuntă programată, cel mai probabil, în luna iunie. “Raluca este femeia pe care şi-ar dori- o orice bărbat care ştie să o aprecieze şi să o respecte”, a declarat Pepe acum ceva vreme, confirmând voalat informaţiile legate de căsătorie.

libertatea

Adauga un comentariu

*