Cum va fi vremea in primele trei zile din martie

Primele zile de primavara aduc vreme frumoasa si in incalzire, arata prognoza meteorologilor. Maximele termice vor fi mai mari decat normalul perioadei si vor ajunge, vineri, pana la 14 grade.

Joi vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat miercuri. Doar in regiunile estice si la munte vor fi innorari. Izolat vor fi si ninsori slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in prima parte a zilei si in est si sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade. Minimele nocturne vor cobori pana la -7 grade.
La Bucuresti cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 4-5 grade.

Vineri vremea se mai incalzeste si maximele termice vor urca pana la 14 grade in timp ce minimele nu vor fi mai mici de minus 4. Norii insa vor cuprinde aproape toate regiunile. In Banat, Crisana si Dobrogea vor fi predominant ploi, pe arii restranse, in Maramures, Transilvania si Moldova local vor fi precipitatii mixte.

La Bucuresti va fi mai mult innorat si este posibil sa ploua spre seara. Maxima termica va fi mai mare decat normalul perioadei si va ajunge la 9 grade.

Sambata vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii in vest si in sud-vest. Maximele zilei vor fi 2-10 grade, iar minimele se vor incadra intre -12 si un grad.

Adauga un comentariu

*