Stenogramele şedinţei Comitetului Executiv al FRF din 2011: Cum a cerut Sandu excluderea Universităţii Craiova

Mai multe site-uri au prezentat, marţi, stenogramele şedinţei Comitetului Executiv din 2011, în care a fost exclusă Universitatea Craiova, în cadrul discuţiilor preşedintele FRF, Mircea Sandu, cerând dezafilierea grupării oltene şi spunând că l-a „regulat” pe oficialul FC Timişoara, Marian Iancu.”Deci, există două sancţiuni prevăzute în statut. Una care înseamnă suspendarea până la proxima Adunare Generală, care, repet, poate să anuleze, să păstreze sau să majoreze sancţiunea respectivă, şi excluderea.

După modul în care s-a comportat conducerea clubului respectiv, care nu a înţeles, suntem la opt zile de întârziere, să-şi retragă toate acuzaţiile, propun să se aplice art. 18, punctul 2: «Comitetul Executiv poate adopta provizoriu măsura de excludere a membrului afiliat în cauză, pe care trebuie să o supună validării primei Adunări Generale a FRF». Dacă sunteţi de acord cu această propunere? Este cineva împotrivă? Se abţine cineva? – 2 voturi (M. Pălărie şi M. Stan) Se aprobă cu 10 voturi pentru, 2 abţineri, excluderea provizorie până la prima Adunare Generală. Deci s-au abţinut domnii Marian Pălărie şi Marius Stan. Aceasta este hotărârea după care ne conducem. Este dreptul fiecăruia să voteze după cum doreşte. Nu aveţi niciun fel de presiune din acest punct de vedere”, a spus Sandu în cadrul şedinţei, informează www.prosport.ro.

Stenogramele prezintă şi cum a fost înlocuit clubul Universitatea Craiova cu Juventus Bucureşti în Liga a II-a. Propunerea a fost făcută de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care şi-a motivat alegerea prin faptul că „e un mort în familia lor” şi Juventus Bucureşti „a promovat jucători la echipa naţională în decursul anilor”.

Adauga un comentariu

*