Irina Paula Jianu: Sunt cel mai mare mituitor al României acum, pentru că l-am mituit pe Năstase

Fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, Irina Paula Jianu, judecată alături de fostul premier Adrian Năstase a declarat, luni, la ICCJ, că se poate spune că este cel mai mare mituitor al României, fiind întrebată de instanţă dacă a încercat să intre în graţiile familiei Năstase.

Irina Paula Jianu, fostul inspector şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) a fost audiată, luni, în dosarul Zambaccian, în care este judecată alături de Adrian şi Daniela Năstase pentru fapte de corupţie.

Ea a relatat momentul în care, după ieşirea de la o audiere de la procurorii anticorupţie, a exclamat „revoltată” pe holurile instituţiei că ştie că fostul consul general al ambasadei României de la Shanghai, Ioan Păun, este ofiţer acoperit al SIE şi că îl va da în vileag.

Aceasta a arătat că atunci aceste susţineri ale ei au fost auzite de mai mulţi dintre avocaţii care se aflau pe holurile DNA şi care aveau legătură cu acest dosar, care i-au atras atenţia că nu e bine să susţină astfel de lucruri pe holurile Direcţiei, pentru că ar putea fi înregistrată.

Adauga un comentariu

*