Gradinita ultramoderna la Valea Seaca

In prezenta numerosilor invitati – deputatul Gabriel Vlase, senatorul Catalin Mardare, presedintele CJ Bacau Dragos Benea,  consilierul judetean Dorian Pocovnicu, protopopul Ioan Negoita, Costica Panait, directorul Romconstructor, Alin Nastase – fost director OPC, consilieri locali, preoti si localnici, primarul Ion Pravat a inaugurat noua Gradinita din Valea Seaca. Gradinita cu program normal nr. 1 reprezinta o investitie proprie a Consiliului Local din Valea Seaca.

„Efortul financiar si relational a fost unul consistent, sprijinul Consiliului Judetean, al deputatului si senatorului locului fiind foarte important. Am realizat de la zero aceasta investitie, dar am modernizat in paralel si cladirea Scolii din localitate”, a spus primarul Ion Pravat.

Deputatul Gabriel Vlase a laudat efortul primarului si al consilierilor locali „cu atit mai de apreciat in conditii de criza si… opozitie. De aceea efortul dumneavoastra trebuie cu atat mai mult incurajat si sustinut”.

Gradinita din Valea Seaca se pliaza pe cele mai moderne normative ale Ministerului Educatiei si vine in intampinarea nevoilor a zeci de copii din comuna.

Adauga un comentariu

*