A decedat în timp ce-si căuta un loc de munca!

Postul de Poliție Berești Bistrița a fost sesizat la vineri, 29 iulie, în jurul orei 11.00, că la o societate pentru creșterea animalelor din localitate a decedat o persoană.

 La fața locului polițiștii au stabilit că în jurul orei 9.30, la poarta fermei de porci, s-a prezentat un barbat care intenționa să caute un loc de muncă. În timp ce discuta cu un angajat al societății i s-a făcut rău, fiind solicitată ambulanța. În urma manevrelor de resucitare acesta nu a reacționat și a fost declarat decedat. Persoana decedată are urmatoarele semnalmente: bărbat, talie înaltă, constituție atletică, tuns scurt, păr grizonat, început de calviție frontală, vârsta aproximativă de 48 ani, îmbrăcat în pantalon stofă culoare negru cu dungi, tricou mov, încalțat cu pantofi sport culoare albă și șosete culoare negru. Asupra persoanei nu s-au gasit documente s-au bunuri. În urma examinari exterioare a cadavrului nu s-a constatat existența unor urme vizibile de violență pe corp.Din primele investigații s-a stabilit ca persoana în cauză ar putea fi din comuna Cleja. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bacău, în vederea efectuări necropsiei. Cercetările continuă în vederea identificări persoanei decedate și stabilirea cauzei decesului.

Comentarii

  1. 233 10-21-11MoNnk1zorN spune: scria mai jos , site-ul este un pamflet si turbeie tratat ca atare , se pare ca nu se prea uita oamenii , sunt hipnotizati de IPHONE GRATIS ! -4A fost raspunsul de ajutor?

Adauga un comentariu

*