Au găsit o armă în podul casei

Lucrătorii Postului de Poliţie Măgireşti au fost sesizaţi de Vasile B., de 28 de ani, că în podul casei tatălui său din localitate a găsit o armă. Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit că în dimineaţa zilei de 28 iulie, cu ocazia executării unor lucrări de renovare la acoperişul casei, tânărul a găsit între șindrilele care acopereau casa, un pistol cu butoiaş, ruginit, fără muniţie. Membrii familiei au declarat că nu au avut cunoştinţă despre existenţa armei respective. Arma a fost ridicată în vederea cercetării. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Comentarii

  1. un cetatean a zis:

    Vedeti ce inseamna sa fii de buna credinta? Legile romaniei nu sunt pentru oamenii de buna credinta („….S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor”).

  2. Pai…. HOPA !!!…. ca a reusit si politia ceva.Te aresteaza ca ai spus adevarul.De ce nu esti excroc sa fii simpatizat de ei.DACA NU ATUNCI TRAGE-O SA VEZI CA EI SUNT PREMIATI.
    TRIASCA POL.ROMANA !!!,IN FRUNTE CU COMANDANTUL SUPREM ! URRRAAAA

Adauga un comentariu

*