Judecătoria Sectorului 1 cere B1 TV înregistrarea emisiunii în care Băsescu discută despre incidentul din 2004

Judecătoria Sectorului 1 solicită postului de televiziune B1 TV să pună la dispoziţie înregistrarea emisiunii „Naşul” din 22 decembrie 2009, în care Traian Băsescu a discutat cu moderatorul emisiunii despre incidentul în care şeful statului ar fi lovit un copil.

Judecătoria Sectorului 1 a reluat, miercuri, dezbaterile în dosarul în care Traian Băsescu l-a acţionat în judecată pe Dinu Patriciu în legătură cu difuzarea unui clip în care Traian Băsescu ar fi lovit cu pumnul în faţă un copil, precum şi privind o serie de afirmaţii făcute de omul de afaceri.

Instanţa a dispus desigilarea unui DVD depus ca probă la dosar şi vizionarea acestuia pe un laptop adus de apărătorii lui Patriciu.

Clipul de aproximativ 10 secunde constituia un colaj de secvenţe din emisiunea „Naşul”, difuzat de postul B1 TV şi preluat de pe postul Realitatea TV. Postul de ştiri a preluat la rândul său secvenţele cu şeful statului din cadrul emisiunii Naşul de pe B1 TV. În acest clip Traian Băsescu discută cu Radu Moraru, moderatorul emisiunii „Naşul”, despre presupusul incident petrecut la un miting din 2004.

După vizionarea secvenţelor, avocaţii preşedintelui au arătat instanţei că nu sunt de acord cu această probă.

Continuarea aici (MEDIAFAX.RO)


Adauga un comentariu

*