Comuna Balcani – accident rutier cu victimă

La data de 29.04.2011, la ora 21:30, Poliţia Municipiului Moineşti a fost sesizată despre faptul că pe DJ 156 A, din comuna  Balcani,  a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că Ş. Levente, de 37 ani,  din judeţul  Harghita, în timp ce conducea un autotractor cu  remorcă, într-o curbă uşoară la dreapta, nu l-a observant pe R. Constantin,  de 46 ani, din comuna  Balcani, care  era întins pe carosabil, atingându-l cu roata dreaptă spate a semiremorcii.

După producerea evenimentului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea către localitatea  Roznov din judeţul Neamţ, unde a fost oprit de către poliţişti.

Victima a fost transportată  la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde a fost diagnosticat cu ” politraumatism prin accident rutier”.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru victimă şi 0,0 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto. Celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Adauga un comentariu

*