Şeful Poliţiei Rutiere a fost la Bacau

Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în colaborare cu specialiştii Direcţiei Generale Anticorupţie, desfăşoară, în această perioadă, activităţi de instruire a efectivelor de poliţie rutieră din cadrul structurilor teritoriale de profil, urmărind modul în care poliţiştii cu atribuţii în domeniul siguranţei rutiere cunosc şi respectă procedurile de lucru, precum şi creşterea gradului de informare a lucrătorilor cu privire la problematica anticorupţie.

Această activitate a fost elaborată şi se desfăşoară în baza ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, prin care s-a dispus ca şefii structurilor MAI să ia măsuri pentru îmbunătăţirea cooperării interinstituţionale în scopul creşterii gradului de eficienţă a activităţilor desfăşurate pentru siguranţa cetăţeanului, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru îmbunătăţirea unor aspecte privind modul de acţiune al efectivelor de poliţie rutieră. Echipele conduse de directorul Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R, comisar şef de poliţie Lucian Diniţă, se deplaseaza in teritoriu pentru instruirea efectivelor de poliţie rutieră din cadrul structurilor teritoriale cu privire la procedurile de lucru specifice. Un aspect important îl constituie observarea modului în care poliţiştii rutieri se manifestă în relaţia cu cetăţeanul şi participanţii la trafic. Se vor desfăşura, de asemenea, activităţi menite să conducă la diminuarea riscului de implicare în acte de corupţie.

Vineri, 29 aprilie, directorul Direcţiei Poliţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., comisar şef de poliţie Diniţă Lucian, alături de reprezentanţi ai D.G.A, s-au aflat in judeţul Bacău, iar de la ora 13.30 a susţinut o conferinţă de presă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Activităţile în teritoriu vor continua judeţele, Vaslui,  Iaşi şi Neamţ, precum şi în toate celelalte judeţe, potrivit calendarului elaborat la nivelul I.G.P.R..

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu

*