Moni catre Irinel: „Iesi afara, nesimtitule”

Libertatea: Amanuntele picante au fost povestite (sub protectia anonimatului) de persoane foarte apropiate viitorului fost cuplu Monica si Irinel Columbeanu. “Se intampla in urma cu mai multe luni. Ei nu mai dormeau impreuna de doi ani. Desi locuiau sub acelasi acoperis, se odihneau in camere diferite. La un moment dat, Irinel s-a dus in dormitorul unde statea Moni. A intrat fara sa bata la usa si a surprins- o goala, probabil se imbraca sa iasa. In acel moment, Monica a inceput sa tipe la el: «Nu ti-e rusine, nesimtitule? Cum iti permiti sa intri fara sa bati la usa? N-ai putin bun-simt?!». Si l-a dat afara din camera”, povestesc sursele noastre, care sustin ca tot timpul a existat o intelegere intre Monica si Irinel ca fiecare sa-si vada de viata lui. Mai mult, aceleasi surse sustin ca Monica era in permanenta nervoasa. “Ea nu este deloc asa cum o vede lumea pe la televizor, e doar o masca de-a ei. In realitate, este o fata rea, tipa mereu la sotul sau, mai ales dupa ce Irinel le-a adus acasa pe cele doua fete din Brasov.”

Click: Irinel iși viziteaza fetita in fiecare zi Irinel nu o scapa pe Monica din ochi, convins fiind ca vrea sa ii fure fetita. El a ajuns la aceasta concluzie dupa ce Moni a cerut, vinerea trecuta, la Judecatoria din Buftea, custodia Irinei (4 ani), inainte de pronuntarea divortului. De trei zile incoace, de cand a inceput din punct de vedere legal batalia pe copil, miliardarul este vazut adesea intrand in blocul din Piata Victoriei, acolo unde locuieste momentan Monica impreuna cu mama si cu fetita ei. Irinel nu mai stie cum sa intre in gratiile singurei sale mostenitoare, rasfatand-o, ca pe o printesa, cu papusi si jocuri foarte scumpe.

Ziarul Ring: Alex Velea: „Imi las sotia sa faca tot ce vrea ea” Cântăreţul se reface după o ruptură musculară, însă are planuri mari: vrea să revină cu un concert inedit şi să lanseze propria linie de haine şi accesorii. Fără prejudecăţi, Alex Velea şi-ar susţine soţia dacă şi-ar dori implanturi cu silicon, la fel cum n-ar avea nimic împotriva unui pictorial fierbinte în „Playboy”.

Adauga un comentariu

*