Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a ieşit din operaţie: Medicii i-au făcut patru by-pass-uri

Operaţia pe cord deschis la care a fost supus preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, s-a încheiat cu bine, potrivit unor surse medicale. Intervenţia a durat aproape şapte ore, iar lui Nicolescu i-au fost făcute patru by-pass-uri coronariene.

Intervenţia chirurgicală a început duminică, în jurul orei 18.00. Medicii spun că acesta a suferit un atac cerebral. Lui Nicolescu i s-a făcut rău joi seară, imediat după ce a aflat că va sta în arest 29 de zile.

Starea de sănătate a lui Constantin Nicolescu s-a înrăutăţit brusc, după ce a aflat că va fi arestat preventiv. El a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş, de unde a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este acuzat şi de luare de mită. Demnitarul ar fi luat bani de la Cornel Penescu pentru a comanda mai multe pachete de sărbători de la supermarketurile pe care le deţine omul de afaceri. Informaţia a ieşit la iveală în urma interceptărilor realizate în 2006 şi 2007.

Adauga un comentariu

*