Romania, cap de serie in preliminariile Euro 2013 de tineret

Rezultatele bune obtinute in ultimele doua campanii de calificare au facut ca nationala de tineret a Romaniei sa fie repartizata in urna capilor de serie a preliminariilor Euro 2013.
Echipa pregatita de Emil Sandoi a evitat astfel Anglia, Spania, Olanda, Italia, Suedia, Cehia, Rusia, Serbia si Germania, care vor face parte, alaturi de Romania, din urna capilor de serie la tragerea la sorti care va avea loc miercuri, in Elvetia.
Selectionerul nationalei de tineret a declarat pentruZiare.com ca in urna a doua, potential cei mai periculosi adversari pentru Romania, se vor afla Elvetia, Tara Galilor, Belarus, Franta, Ucraina, Israel, Turcia, Austria, Portugalia si Danemarca.
Tara gazda a Euro 2013 va fi anuntata vineri, candidatele fiind Anglia, Irlanda, Tara Galilor, Israel si Bulgaria. Cele mai mari sanse le au englezii, care au anuntat deja cele 6 stadioane care vor gazdui meciurile, printre care si vestitul Wembley. Meciurile din preliminariile Euro 2013 vor avea loc in perioada martie 2011-octombrie 2012.

Adauga un comentariu

*