Andreea Bălan: “E normal să fiu ajutat de un stilist, nu poţi fi bun la toate!”

Declaraţiile ei nasc în mine păreri contradictorii.

Deseori criticată pentru lookul ei, Andreea Bălan spune că merge pe mâna stiliştilor atunci când vine vorba despre vestimentaţia de scenă. Via perfecte.ro:

“Eu nu îi spun stilistei mele ce să îmi cumpere, îmi cumpără ea ce consideră că îmi trebuie. De-a lungul anului, am avut mai mulţi stilişti, cu unii m-am înţeles, cu alţii nu. Cred că s-a şi văzut când nu m-am înţeles, dar îi acord timp unui stilist să mă schimbe şi să îmi creeze un stil. Dar în acelaşi timp trebuie să mă identific cu acel stil şi să mă simt bine. Mi se pare normal ca un artist să fie ajutat de un stilist pentru că nu poţi fi bun la toate”

Pe de o parte e bine că merge pe mâna unor profesionişti. În fond, nu se poate pricepe la toate: cântat, dans, ţoale. Nu? Însă un stilist nu trebuie să o schimbe. Cu atât mai puţin fiecare stilist în parte.

Total greşit!

Un stilist trebuie găsească acel look care i se pretează ca artist şi se mulează pe muzica pe care o face. Produsul final trebuie să formeze un tot.

Andreea spunea într-un interviu acordat în decembrie Rimelului, că sclipiciul i-a marcat copilăria şi că nu poate renunţa complet la el. Ba da, trebuie! Sclipiciul ieftin nu trebuie să se regăsească în lookul ei nici măcar din greşeală. Iar părul trebuie prins, sau poate chiar zbârlit niţel, orice… În clipul Crazy About You dă din căpşor, fluturându-şi pletele mai ceva ca Axel Rose în concertele de odinioară a trupei Guns’n’Roses! :P

Nu că m-aş pricepe eu la d-astea… Cert este că rimelul îi stă bine întotdeauna. Jur pe numele meu! ;)

Sursa RIMEL.RO

Adauga un comentariu

*