Huidu va fi scos de la Terapie Intensivă, însă va rămâne internat încă două săptămâni

Şerban Huidu va fi mutat, în cursul zilei de luni, de la Terapie Intensivă într-un salon al secţiei Neurologie a Spitalului Universitar din Innsbruk, după ce a ieşit din coma indusă şi starea sa s-a ameliorat, medicii stabilind că el mai trebuie să rămână internat cel puţin două săptămâni, informează Mediafax.

Astfel, conform unui nou buletin medical remis de medici, Huidu va fi mutat în cursul zilei de luni de la Terapie Intensivă într-un salon al secţiei de Neurologie a spitalului.

Potrivit medicilor, recuperarea ar putea dura între două săptămâni şi o lună. Huidu va rămâne internat cel puţin două săptămâni în spital, dar recuperarea sa completă ar putea dura câteva luni.

De asemenea, medicii au precizat că Huidu se recuperează foarte rapid, dar că este în continuare slăbit.

Realizatorul TV Şerban Huidu a ieşit, sâmbătă, din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunţa, în acea zi, Prima TV.

„E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii”, a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV, într-un material difuzat sâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.

Continuarea aici (MEDIAFAX.RO)

Adauga un comentariu

*