Şerban Huidu se simte mai bine, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii

Realizatorul TV Şerban Huidu, care a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece Innsbruck, a ieşit din coma indusă, s-a ridicat în fund pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii de la spitalul în care este internat, informează Prima TV, informează Mediafax.

„E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii”, a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV, într-un material difuzat sâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.

„Situaţia medicală (a lui Şerban Huidu, n.r.) este foarte bună. Aşteptăm rezultatele unor noi analize. Totul trebuie luat treptat”, a precizat, sâmbătă, unul dintre medicii care îl tratează pe Huidu.

De asemenea, în funcţie de rezultatele analizelor pe care le efectuează medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck, este posibil ca duminică sau luni Huidu să fie mutat de la terapie intensivă. .

Pe de altă parte, colegii lui Huidu de la „Cronica Cârcotaşilor” – Găinuşă, Dezbrăcatu, Hrubaru şi Mistreţul -, vor merge marţi la Innsbruck pentru a fi alături de acesta.

Totodată, poliţia locală anchetează accidentul lui Şerban Huidu, încercând să stabilească dacă într-adevăr condiţiile de pe pârtie au fost precare şi dacă este pusă în pericol viaţa schiorilor.

Medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck s-au declarat mulţumiţi de starea de sănătate a realizatorului TV, ei anunţând, sâmbătă, că în ultimele trei zile nu au fost înregistrate complicaţii.

Medicii au anunţat, sâmbătă, într-un buletin medical, că Huidu este în continuare internat la Terapie Intensivă şi este supus unui tratament medicamentos. Aceştia au precizat că sunt mulţumiţi de rezultatele testelor la care a fost supus Şerban Huidu, fiind semne clare de revenire.

Continuarea aici (MEDIAFAX.RO)


Adauga un comentariu

*