Bacauanca Moni s-a saturat de Iri si divorteaza

Monica Columbeanu se va intoarce in aceasta seara in Romania pentru a finaliza ceea ce multa lume banuia ca se va intampla, si anume sa intenteze divortul. Acest fapt este sustinut de surse apropiate familiei Columbeanu: „Desi initial Monica a incercat din rasputeri sa treaca peste scandalul cu cele doua blonde care l-au penibilizat pe Irinel si i-au creat ei, in primul rand, prejudicii de imagine, acum ea s-a hotarat sa puna capat relatiei”.

Se pare ca nici prima revenire in tara a Monicai nu a avut rolul de a linisti apele agitate in urma acestui scandal.

„Presa a pus presiune pe aceasta poveste, in ciuda faptului ca ea a incercat sa nu dea apa la moara carcotasilor. Moni s-a gandit ca daca e departe de tara, lumea o va lasa in pace si ea va putea sa-si rezolve aceste probleme in liniste, departe de obiectivele aparatelor de filmat. A facut asta pentru ca a crezut in Irinel si pentru ca il respecta foarte mult. Pentru ce a facut pentru ea si din ea”, au declarat aceleasi surse.

In ciuda faptului ca era dispusa sa isi ierte sotul, Monica nu a putut trece peste episodul in care Iri a fost surprins din nou in compania Ancai si a lui Flore, intr-o statiune montana, la scurta vreme de la izbucnirea scandalului.

„Nu poate accepta faptul ca niste necunoscute ajung sa faca asa cariera pe spatele muncii sale. La mijloc nu e numai acest incident, ci si faptul ca Monica nu mai crede ca Irinel se va schimba si ca va putea fi un tata model pentru fiica sa. Asta o ingrijoreaza cel mai mult pe ea”, sustin sursele apropiate familiei Columbeanu.

Adauga un comentariu

*