Daniel Niculae, arma secreta a lui Razvan: „Nu ne temem! Castigam pe Stade de France!”

Franta – Romania, sambata ora 22:00

Intr-un interviu acordat publicatiei franceze L’Equipe, Daniel Niculae spune ca Romania se poate intoarce cu trei puncte de la Paris. Atacatul de la Monaco recunoaste ca nu mai avem un lider care sa traga echipa dupa el, dar mizeaza pe forta grupului de la echipa nationala.

„Este clar ca Franta are prima sansa la calificare, iar noi ramanem sa ne luptam pentru locul 2. Pana acum, rezultatele din acesta grupa nu au fost chiar foarte rele. Problema noastra a fost ca nu am reusit sa marcam mai mult, insa am jucat bine.”

„In aceasta situatie, calificarea depinde in mare masura de rezultatul din Franta. Este un meci foarte important.”

„Nu il avem pe Mutu, dar avem lideri in echipa. E drept, nu se ridica la valoarea lui Messi, insa antrenorul nostru insista foarte mult pe forta grupului.”

„Un egal nu ar multumi pe nimeni. Si Franta si Romania au nevoie de victorie. Doar ca noua ne trebuie mai mult. Putem castiga pe Stade de France”, a declarat Daniel Niculae pentru L’Equipe.

Niculae a implinit astazi 28 de ani si a facut cinste colegilor de la nationala cu o masa la restaurantul „Quatro Stagioni” din Herastrau.

Sursa SPORT.RO

Adauga un comentariu

*