Cătălin Botezatu: “Nu sunt nici gay, nici bi”

Deşi face un reality-show în care femei frumoase se luptă pentru a-l cuceri, plus că o ţară întreagă ştie ce mult s-a iubit cu Bianca Drăguşanu, Cătălin Botezatu continuă să fie a fost bănuit de alte orientări sexuale de-a lungul timpului.

Într-un interviu acordat revistei Tabu, acesta declară răspicat că nu este pe invers şi că zvonurile au fost lansate de bărbaţi frustraţi pe ale căror partenere le-a pus la orizontală:

“Nu sunt nici gay, nici bi. Dacă vreodată mi se va întâmpla să am o aventură de acest gen, o voi spune public. Aceste zvonuri sunt lansate de nişte oameni frustraţi, bărbaţi în speţă, cărora nevestele le spun când se uită la TV: “Uite ce mişto e Botezatu!” sau “Ce l-aş f**e pe Botezatu!”. Sau soţii care deja l-au f***t pe Botezatu, iar bărbaţii lor ştiu sa nu ştiu. Ceea ce nu ştiu frustraţii care lansează aceste zvonuri e faptul că multe dintre soţiile lor au trecut sau încă mai trec prin patul meu, dar nu voi da detalii despre ele pentru că nu sunt un mitocan. Zvonurile sunt lansate şi de femei care au vrut să ajungă în patul meu, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, ce puteau să-mi impute în condiţiile în care nu arăt nici rău şi sunt celebru? Că sunt impotent sau că sunt gay! Nu sunt nici impotent, nici gay. Mă simt onorat că sunt plăcut şi iubit în egală măsură şi de bărbaţi şi de femei. Acum să fim serioşi, dacă Beckham sau Ronaldo au pozat în reviste pentru gay, înseamnă că sunt şi ei gay? Sau dacă majoritatea creatorilor de modă din afară sunt gay, înseamnă că automat sunt şi eu? Asta denotă lipsă de cultură. Mă deranjează că mi se anihilează zeci de poveşti de dragoste cu femei celebre sau mai puţin celebre şi faptul că am fost şi sunt un Don Juan. Nu-mi pasă. La urma urmei ştiu că atât timp cât voi exista, multe femei vor băloşi după mine.”

Explicaţia lu Bote pare plauzibilă. Însă de când este OK să “fentezi” soţia altuia? Mă întreb şi eu aşa…

Sursa RIMEL.RO

Adauga un comentariu

*